Macau dilisensi junket tally mudhun 7th taun saurutan
toto

Macau dilisensi junket tally mudhun 7th taun saurutan

Jumlah promotor game sing dilisensi ing Macau – entitas utawa individu sing uga https://covertcreeklodge.com/ dikenal minangka ‘junkets’ – nyusut 5,0 persen sajrone 12 wulan kepungkur. Mudhun kasebut minangka taun kaping pitu berturut-turut penurunan jumlah junket sing dilisensi ing pasar Macau. Gunggunge mudhun saka 100 ing Januari 2019 dadi 95 taun iki, miturut dhaptar operator sing […]

Kedatangan pengunjung Macau mudhun 78 persen ing Taun Anyar Cina
toto

Kedatangan pengunjung Macau mudhun 78 persen ing Taun Anyar Cina

Tekane pengunjung ing Macau sajrone preian Taun Anyar Cina mudhun 78,3 persen saka taun sadurunge, dadi kurang saka 261.100, miturut data resmi. Iki mbandhingake rekor 1.21 yuta pengunjung sing dicathet ing taun 2019 sajrone pitung dina preian Taun Anyar Cina. Penurunan taun iki nyusul wabah koronavirus sing mentas diidentifikasi pisanan dilaporake ing Desember ing Wuhan […]

Tandha Coronavirus ndeleng Macau GGR mudhun 11 persen 1-30 Jan: pamrentah
toto

Tandha Coronavirus ndeleng Macau GGR mudhun 11 persen 1-30 Jan: pamrentah

revenue game reged Macau casino (GGR) nolak dening “sak 10 kanggo 11 persen” ing taun-ing-taun ing 30 dina pisanan Januari, sasi sing klebu preian Taun Anyar Cina, ngandika ana pejabat senior pemerintah Macau. . GGR kasebut ana MOP21,37 milyar (US $ 2,66 milyar), ujare Sekretaris Ekonomi Result SDY lan Keuangan kutha, Lei Wai Nong (digambar […]

Macau casino pelanggan dhawuh nganggo topeng rai
toto

Macau casino pelanggan dhawuh nganggo topeng rai

Operator game Macau saiki njaluk kabeh tamu sing mlebu ing salah sawijining kasino kutha supaya nganggo topeng rai. Langkah anyar – sawise panuntun Data SDY dhumateng saka pengatur game kutha – wiwit ana 1. Februari, miturut statement Minggu dening pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal minangka DICJ. Pratelan kasebut ujar manawa para tamu […]

Macau ops njaluk nyediakake penginapan kanggo buruh non-penduduk
toto

Macau ops njaluk nyediakake penginapan kanggo buruh non-penduduk

Pamaréntah Macau wis takon enem operator casino kutha kanggo nyedhiyani akomodasi sauntara ing kutha kanggo buruh non-penduduk sing manggon ing njaba Macau. Langkah kasebut tujuane kanggo nyegah panyebaran koronavirus sing mentas diidentifikasi, ujare pamrentah ing woro-woro ditulis dina Minggu. Perwakilan saka Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming Macau lan Biro Urusan Tenaga Kerja wis rapat (gambar) […]

Macau Februari GGR bisa ndeleng penurunan tajem: analis
toto

Macau Februari GGR bisa ndeleng penurunan tajem: analis

revenue game casino saben wulan Macau bisa ngirim penurunan tajem taun-ing-taun – nganti 60 persen – ing Februari amarga mbandhingaké angel saka taun Togel Hongkong sadurungé lan ing cahya saka wabah radhang paru-paru virus sing diwiwiti ing daratan China, ngandika sawetara brokerages. . Sanford C. Bernstein Ltd ngandika ing memo Minggu sing ngira Februari “bisa […]

Layanan feri Macau-Hong Kong dilereni soko tugas wiwit Selasa
toto

Layanan feri Macau-Hong Kong dilereni soko tugas wiwit Selasa

Kepala Eksekutif Hong Kong Carrie Lam Cheng Yuet-ngor ngumumake dina Senin manawa meh kabeh persimpangan tapel wates kutha bakal ditutup, kalebu Terminal Feri Hong Kong-Macau. Wiwit dina Selasa, kabeh layanan feri antarane Pragmatic Play Macau lan Hong Kong – kalebu menyang bandara kutha – wis dilereni soko tugas nganti luwih kabar, dikonfirmasi pamaréntah Macau ing […]

Casinos nutup saka tengah wengi Selasa: Macau govt
toto

Casinos nutup saka tengah wengi Selasa: Macau govt

Macau casinos padha kanggo nutup karo efek saka stroke tengah wengi ana kanggo 15 dina, ngandika pejabat pemerintah senior ing media briefing ing Togel Hongkong afternoon dina. Penegasan kasebut saka Lei Wai Nong, Sekretaris Ekonomi lan Keuangan kutha. Dheweke ujar manawa 41 papan dolanan bakal ditutup. Nanging hotel lan restoran ing resort casino bakal tetep […]