Layanan feri Macau-Hong Kong dilereni soko tugas wiwit Selasa
toto

Layanan feri Macau-Hong Kong dilereni soko tugas wiwit Selasa

Kepala Eksekutif Hong Kong Carrie Lam Cheng Yuet-ngor ngumumake dina Senin manawa meh kabeh persimpangan tapel wates kutha bakal ditutup, kalebu Terminal Feri Hong Kong-Macau. Wiwit dina Selasa, kabeh layanan feri antarane Pragmatic Play Macau lan Hong Kong Рkalebu menyang bandara kutha Рwis dilereni soko tugas nganti luwih kabar, dikonfirmasi pamar̩ntah Macau ing woro-woro ditulis ana.

Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau minangka siji-sijine nyebrang tapel wates sing saiki ana ing antarane Macau lan Hong Kong. Ing konferensi pers Senin, Kepala Eksekutif Hong Kong ujar manawa Pelabuhan Teluk Shenzhen lan bandara internasional kutha kasebut uga bakal dibukak.

Pimpinan Hong Kong ngumumake penutupan paling anyar ing wates kutha karo daratan China nanging isih mandheg saka total shutdown sing dituntut dening Result SGP para pekerja rumah sakit umum sing sumpah bakal nambah mogok sing diwiwiti dina Senin.

Langkah-langkah paling anyar ditujokake kanggo nyegah panyebaran koronavirus sing mentas diidentifikasi, ujare pimpinan Hong Kong, amarga kutha kasebut ngonfirmasi kasus pertama infeksi manungsa-menyang-manungsa. Pusat Perlindungan Kesehatan Hong Kong ujar manawa kasus kaping 15 ing kutha kasebut, dikonfirmasi dina Minggu, yaiku wanita sing kena infeksi liwat kontak cedhak karo putrane.

Macau ngonfirmasi dina Minggu kasus anyar infeksi koronavirus anyar – diklasifikasikake minangka “impor” amarga sanajan nglibatake wanita lokal sing umur 64 taun, wong kasebut wis lelungan menyang provinsi Guangdong Result HK sadurunge. Kasus liyane sing nglibatake wanita lokal umur 29 taun dikonfirmasi ing siaran pers pemerintah dina Selasa esuk, kanthi jumlah sangang kasus sing direkam ing kutha kasebut.

Komisi Kesehatan Nasional China ujar dina Selasa esuk ana luwih saka 20,400 kasus sing dikonfirmasi ing negara kasebut, lan jumlah tiwas nasional ana 425. Dina Minggu, ana kematian pertama sing dikonfirmasi ing njaba China, ing Filipina – wong Tionghoa saka Wuhan. , kutha ing provinsi Hubei daratan sing diidentifikasi minangka pusat wabah koronavirus.