Macau ops njaluk nyediakake penginapan kanggo buruh non-penduduk
toto

Macau ops njaluk nyediakake penginapan kanggo buruh non-penduduk

Pamaréntah Macau wis takon enem operator casino kutha kanggo nyedhiyani akomodasi sauntara ing kutha kanggo buruh non-penduduk sing manggon ing njaba Macau. Langkah kasebut tujuane kanggo nyegah panyebaran koronavirus sing mentas diidentifikasi, ujare pamrentah ing woro-woro ditulis dina Minggu.

Perwakilan saka Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming Macau lan Biro Urusan Tenaga Kerja wis rapat (gambar) karo eksekutif saka enem operator casino kanggo ngrembug langkah-langkah anyar babagan perang sing terus-terusan nglawan kedadeyan lokal saka coronavirus novel.

Ing release penet ana, loro departemen pemerintah ngandika operator casino kutha kang wis nuduhake support kanggo inisiatif paling anyar, janji kanggo nyedhiyani akomodasi ing “kahanan nyukupi” kanggo buruh non-penduduk pamilike. Pamindhahan kasebut ngarahake nyuda risiko “kontaminasi silang” saka radhang paru-paru virus, yaiku kanthi nyuda jumlah wong sing nyabrang ing tapel wates antarane Macau lan kutha tetanggan Zhuhai, ing ngendi umume buruh non-penduduk sing manggon ing njaba Macau. manggon.

Miturut rilis kasebut, buruh non-penduduk sing dianggep “penting” kanggo Result SDY operasi perusahaan kudu diwenehi panggonan sementara ing kutha; sing nindakake “tugas sing ora penting” disaranake tetep ing Zhuhai lan mung kudu bali menyang Macau yen wabah koronavirus “dikontrol”.

GGRAsia wis takon enem operator casino kutha kanggo rincian babagan pangaturan akomodasi pamilike kanggo buruh non-penduduk sing manggon ing njaba Macau, nanging ora nampa balesan nalika crita dadi online.

Macau ngonfirmasi dina Minggu ana kasus anyar infeksi koronavirus anyar, nganti wolung jumlah kasus kasebut sing kacathet ing kutha kasebut. Kasus anyar iki minangka sing pertama nglibatake warga lokal nanging infeksi kasebut diklasifikasikake minangka kasus impor amarga panguwasa curiga wanita Result SGP kasebut kena infeksi nalika lelungan ing daratan China, miturut siaran pers pemerintah.

Panguwasa kesehatan ing Zhuhai ngumumake dina Minggu kanthi jumlah 51 kasus infeksi koronavirus novel.

Saiki, rata-rata 35.000 karyawan non-penduduk sing kerja ing Macau saben dina ing antarane kutha lan Zhuhai, miturut data saka Polisi Keamanan Umum sing kalebu ing statement pers Minggu. Kira-kira “80 persen” karyawan kasebut Pengeluaran SGP nggawe perjalanan saben dina liwat pos mriksa Gerbang Border, nuduhake data polisi.