Slotegrator Kicks Open Door ing Pasar iGaming Romania
toto

Slotegrator Kicks Open Door ing Pasar iGaming Romania

Lisensi anyar bakal ngidini Slotegrator, distributor game lan aggregator lan casino online lan panyedhiya piranti lunak Sportsbook kanggo nggawa produk menyang pasar lan nggedhekake ing yurisdiksi sregep anyar.

Slotegrator dadi Supplier dilisensi saka iGaming ing Romania keluaran hk
ONJN wis diwenehi Slotegrator kelas 2 lisensi kang tegese perusahaan bisa nyedhiyani produk lan layanan kanggo loro kasino Internet lan Sportsbooks ing Romania maju.

Pangembangan iki disambut dening direktur ngatur Yana Khaidukova, direktur ngatur ing Slotegrator, sing ngandika sing perusahaan ngadeg dhuwur ing industri lan wis dibangun reputasi sukses kanggo menehi game kualitas dhuwur lan produk kanggo loro casino lan Sportsbooks.

“Kita duwe klien ing saindenging jagad lan tujuane yaiku tansah menehi tren paling anyar lan teknologi paling inovatif, tambah Khaidukova. Dheweke terus ngandika sing Slotegrator looking nerusake kanggo kesempatan anyar kanggo mbecikake posisi minangka pimpinan pasar lan partner dipercaya kanggo merek, saiki ing Romania gambling pasar.

Game online saya tambah akeh ing Romania, kanthi total regane pasar $ 900 yuta ing revenue game reged. Eropah Wétan wis dadi wilayah utamané atraktif SGP Prize kanggo operator iGaming, karo akeh seneng hukum gambling cukup liberal, lan miwiti ing pasar sing durung oversaturated dening bisnis saingan.

Pasar iGaming Romania Nduwe Potensi Massive
Romania wis katon kapentingan saka sawetara perusahaan ing sasi kepungkur. Push Gaming ngumumake kemitraan anyar karo Crowd Entertainment lan papat merek ing awal Desember.

Sadurunge ing November, BF Games nggedhekake jangkauane ing negara Result HK kasebut liwat kemitraan karo Stanleybet . Ing sasi sing padha, SoftGamings diwenehi lisensi dening ONJN kanggo nerusake lan mlebu pasar iGaming Romania. Sakabèhé, pasar game online Romania mung diwiwiti kanthi pangembangan sing luwih nyenengake sing bakal ditindakake ing 2023.