Unit IGT kanggo nebus kanthi lengkap USmillion ing cathetan amarga 2023
toto

Unit IGT kanggo nebus kanthi lengkap US$60million ing cathetan amarga 2023

Casino mesin slot Edo lan panyedhiya game digital Aristocrat Leisure Ltd ngandika babagan pasar internasional sawijining kanggo ‘Kelas III’-standar slot casino “tambah pangentukan kirim-pajak dening AUD36,9 yuta [US $ 24,6 mayuta-yuta]” ing taun financial paling anyar kanggo September 30.

Peningkatan kasebut “amarga bukaan anyar sing gedhe ing Filipina, amarga Totobet HK pasar Asia lan Eropa terus muncul alon-alon” saka “kunci pasca Covid-19”, ujare ing laporan taunan sing diajukake dina Rebo menyang Bursa Efek Australia.

Perusahaan kasebut nambahake manawa bathi bathi ing Kelas Internasional III uga mundhak nalika pasar Asia lan Eropa dibukak maneh.

Margin segmental Kelas III Internasional minangka persentase revenue ana 36,6 persen. Perusahaan kasebut ujar manawa margin segmental 20.9 persen negatif Pragmatic play ing taun 2021 nggambarake kasunyatan manawa ana “penutupan efektif pasar kasebut ing periode laporan”.

Pendapatan lan bathi Kelas III Internasional masing-masing mundhak 140,5 persen lan 521,3 persen, dadi AUD108,0 yuta lan AUD39,6 yuta dibandhingake karo periode sing cocog sadurunge, uga amarga “bukaan anyar ing Filipina lan mbukak maneh EMEA [Eropa, Tengah. Timur lan Afrika],” ujare Aristokrat Leisure. Sanadyan uga nyathet yen “penutupan wates terus mengaruhi revenue game operator lan anggaran belanja ibukutha ing Eropa lan Asia sajrone periode kasebut”.

Ing Nopember, Aristocrat Leisure wis nglaporake bathi net saklompok sawise pajak lan sadurunge amortisasi intangible sing dipikolehi – dikenal ing istilah Data Sydney peraturan Australia minangka NPATA – saka AUD1,05 milyar kanggo taun fiskal sing rampung ing 30 September . Sing munggah 13.9 persen ing taun-taun-taun.

Ing laporan taunan sing dirilis ing Rebo, perusahaan kasebut nyatakake yen taruhan dhuwit nyata, merek game online Anaxi terus maju.

“Anaxi tetep ana ing trek sing ana ing setengah saka yuridiksi iGaming sing saiki diatur ing Amerika Serikat ing awal taun tanggalan 2023,” ujare Aristocrat Leisure.

Uga nyathet yen persetujuan – diumumake ing pungkasan September, sadurunge pungkasan taun finansial, kanggo ndarbeni – kanggo pertimbangan sing ora dingerteni – Roxor Gaming Ltd, pangembang game adhedhasar Inggris, bakal “nyepetake pangiriman rencana pertumbuhan Anaxi”